Sop Schoonmaakplan & Sop HACCP Keukenreinigingsplan

Als u het qua hygiëne goed voor elkaar wilt hebben, kunnen wij u daarbij helpen. Dankzij de jarenlange ervaring in de professionele schoonmaak gaat onze service een stapje verder dan enkel het leveren van reinigingsmiddelen. Samen met onze dealers maken wij graag voor u een schoonmaakplan of een keukenreinigingsplan op maat.

Sop Schoonmaakplan

Speciaal voor schoonmaakorganisaties, (zorg)instellingen, scholen, kinderdagverblijven, kantoren, sportverenigingen, zorgcentra, horeca en andere bedrijven en organisaties met een eigen schoonmaakdienst bieden wij u het Sop Schoonmaakplan. Onze dealers maken een goed doordacht plan voor de schoonmaak voor u. Zo weet u zeker dat u hygiënisch te werk gaat, dat overal aan gedacht is en kunt u zich focussen op “belangrijkere” zaken.

Sop HACCP Keukenreinigingsplan

Onze dealers maken op locatie een inventarisatie van uw keuken. Daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen een zeer uitgebreid Sop HACCP Keukenreinigingsplan op maat. Een zeer uitgebreid pakket met de inventarisatie van uw complete keuken, keukenmachines en materialen, een reinigingsplan op maat, alle onderhoudsdocumenten, reinigingsmiddelen en checklist. In één keer klaar! En bovendien krijgt u van ons het ‘Smakelijk eten’ kenmerk, zodat u uw klanten er op kunt attenderen dat u het qua hygiëne goed voor elkaar heeft.

Graag persoonlijk contact?.

Ons team zit voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op.

Mail ons
0486-462071