Waarom Sop?

Voor iedere schoonmaak uitdaging bieden we een oplossing. Dankzij onze kleuren wordt in één oogopslag duidelijk wat u nodig heeft. Met Sop Professional, Sop Eco en Sop HACCP bieden we een helder & compleet assortiment.

Hoe hoog zijn de producten geconcentreerd?

De reinigingsmiddelen van Sop zijn hoog geconcentreerd. Hierdoor heeft u maar enkele milliliters nodig voor een schoon resultaat.

Voor wat kan ik bij Sop terecht?

Met het complete reinigingssysteem van Sop heeft u een totaaloplossing voor de gehele professionele schoonmaak. De basis is de schoonmaaktrolley verdeeld in vier kleuren. Deze kleuren helpen u om het onderscheid te maken in de schoonmaak. We bieden speciale reinigingsmiddelen voor de dagelijkse reiniging van uw keuken, sanitair, interieur en vloeren.

Hoe gebruik ik de producten?

Dankzij de handige doseerdop, de eenvoudige uitleg op de etiketten en overzichtelijkheid van het assortiment kan een kind letterlijk en figuurlijk de was doen. Alle producten van Sop zijn makkelijk te gebruiken.

Hoe zuinig zijn de producten?

Door de hoog geconcentreerde inhoud en de handige doseerdop is Sop zeer zuinig in gebruik. Je gebruikt altijd de juiste dosis, zodat er niets verloren gaat.

Welke producten zijn er?

Bekijk alle producten van Sop Professionele Reinigingsmiddelen. Voor elke schoonmaakuitdaging, bieden wij een oplossing. Wilt u graag persoonlijk advies? Neem contact op met één van onze dealers. Wij helpen u om tot een schoon resultaat te komen.

Kun je de informatie niet vinden?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0486-462071

Stuur ons een mail